Onze Relatiegeschenken & Bedankt dozen

zijn Eg Premium & Wezenloos Lekker

10.000+
Pakketten verkocht
1000+
Tevreden klanten
8 jaar
Ervaring met samenstellen

Bent u een Rotterdams bedrijf? Of gevestigd in Rotterdam?

Corporate-design-eigen-ontwerp-cadeau-geschenk-Rotterdam

Eigen Corporate Design?

Wilt u een Rotterdams relatiegeschenk verpakt in uw eigen Corporate Design?  Dat is zeker mogelijk! Rotterdamse Pakketten verzorgt de inhoud, desgewenst aangevuld met uw eigen promotieartikelen en/ of persoonlijke flyer. Bent u geïnteresseerd om op deze originele, smaakvolle en vooral Rotterdamse manier het goede contact van uw relaties te bevestigen, neem dan vrijblijvend contact met mij op via onderstaande informatie knop..

Zie hiernaast  als voorbeeld een cadeaupakket van BMW Breeman, dat gebruikt wordt als geschenk bij aanschaf van een BMW.

Wilt u graag een aangepaste inhoud? Rotterdamse Pakketten denkt graag met u mee; in goed overleg is heel veel mogelijk!

#Minimum afname 750 stuks 

Rotterdamse Pakketten zakelijke geschenken

We hebben een aantal jaren een prachtige relatiegeschenk met Rotterdamse producten van Meneer Klaas gegeven bij aanschaf van een BMW. Klanten waren enthousiast! De service van meneer Klaas is prima!

Aart Jan Witvliet - Breeman Rotterdam Zuid

Laat dat ook uw klanten, medewerkers/ personeel en relaties weten en verras hen op een smaakvolle manier met een relatiegeschenk uit Rotterdam

Corporate Design relatiepakket Rotterdam

Bedankt!

Als verkoper en als mens weet u dat het moment van een aankoop een bijzondere sensatie teweegbrengt.  Een prettig, soms euforisch gevoel maakt zich dan van ons meester: “yes, de knoop is doorgehakt!” Als u het voor elkaar kunt krijgen die fijne herinnering van uw klant langdurig te verbinden met úw bedrijf, bent u begonnen aan de duurzame klantrelatie

Ik bied u een manier aan om uw klant de emotionele ervaring van de aanschaf van uw product/wagen/ keuken/ hypotheek te laten herbeleven en zo die positieve herinnering op een aangename wijze te koppelen aan úw bedrijf. De eerste stap in uw relatiebeheer bestaat in mijn visie uit een persoonlijke dankzegging aan de klant in de vorm van een stijlvolle geschenkdoos, waarbij u een beroep doet op een prettige herinnering van de klant. Kortom, een stukje toegepaste psychologie. 

Hoe het werkt? U schenkt uw klant de prachtige cadeaudoos ‘Moments’ gevuld met een aantal lekkernijen. Daarbij wenst u de klant persoonlijk toe om thuis, in de privésfeer, met een goed glas wijn of een fris biertje en bijvoorbeeld een lekker kaasje na te genieten van de uitstekende beslissing die hij heeft gemaakt. 

De klant ervaart in de eigen omgeving nogmaals die bijzondere emotie van de aankoop en zal dit bewust met uw bedrijf in verband brengen. En dát is een uitstekende start van een lange en goede klantrelatie.

Het logo van uw bedrijf wordt op bescheiden en stijlvolle wijze op de buitenzijde getoond. De inhoud van de geschenkdoos wordt in overleg samengesteld, waarbij u kunt kiezen uit een ruime selectie aan kwaliteitsproducten. Een voorbeeld van een gepersonaliseerde begeleidende brief voor uw klant wordt ook meegeleverd. 

Met de inzet van een relatief klein geschenk kunt u de relatie met uw klant naar een hoger en duurzamer niveau tillen. Ik vertrouw er op hiermee uw interesse te hebben gewekt. Voor meer informatie over dit concept kunt u mij bereiken via de onderstaande knop.

Dus bij Rotterdamse Pakketten

  • Heb je voor elk budget een relatiegeschenk uit Rotterdam
  • Is de prijs exclusief BTW
  • Zijn de pakketten verpakt in een cadeaudoos
  • Is andere samenstelling met producten mogelijk, vanaf 750 stuks
  • Zijn de pakketten eventueel aan te vullen met een eigen artikel
  • Is opmaak van een kaart/ flyer voor gepersonaliseerd drukwerk mogelijk, om toe te voegen aan een pakket
  • Ondernemen wij zoveel mogelijk maatschappelijk verantwoord
  • Regelen wij de verzending, ook naar huisadressen
  • Onderstreep je de trots van jouw bedrijf

Heeft u enige affiniteit met Rotterdam?

Bent u een Rotterdams bedrijf? Of Is uw bedrijf gevestigd in Rotterdam?Laat dat ook uw klanten, relaties  en personeel weten en verras hen op een smaakvolle manier met een cadeaudoos samengesteld door Rotterdamse PakkettenGeschenken vol heerlijke Rotterdamse trots. Door het brede assortiment aan producten kan voor elke branche een toepasselijk themapakket samengesteld worden; voor binnen- en buitenlandse relaties, voor mannen en vrouwen en zelfs voor de kids van uw klanten.


Bent u geïnteresseerd om op deze originele, smaakvolle en vooral Rotterdamse manier het goede contact van uw relaties met uw bedrijf te bevestigen, neem dan -vrijblijvend- contact op met de eigenaar van Rotterdamse Pakketten,

Klaas van der Mast 

Wat klanten over ons zeggen:

Superleuke kerstpakketten
Goede service, kan niet anders zeggen. De producten zijn ook erg leuk die aangeboden worden. Erg tevreden en dus aan te bevelen.
Rotterdamse Pakketten Zakelijke Geschenken
Sabrina Snijders - VFPF

Super snelle service en prettig contact!

Prettig om mee samen te werken, kwam de afspraken na.
Rotterdamse Pakketten Zakelijke Geschenken
Ilja Overdevest - Yuki

Was heel goed
De aangevraagde bestelling was keurig op tijd bezorgd en het zag er leuk en lekker uit.


Rotterdamse Pakketten Zakelijke Geschenken
Marloes Koolmees - Gemeente Rotterdam

 Nog vragen over relatiegeschenken? Gebruik dan deze contactknop

arrow_drop_up arrow_drop_down