Rotterdamse producten

zijn Eg Rottûdams & Wezenloos Lekker

Rotterdamse producten van pindakaas tot drop


Onder de naam Rotterdamse Pakketten, bieden wij ook Rotterdamse lekkernijen aan, sommige plaatselijk ontwikkeld en gemaakt onder het motto: niet lullen maar poetsen. En daarna genieten! Rotterdamse kwaliteitsproducten die in de zin van ouderwets handwerk zijn bereid; heb je een goed of smakelijk idee? Gewoon beginnen, hard werken en in jezelf geloven. En geen flauwekul, maar gewoon goed spul leveren. Dat is typisch Rotterdam en dat is wat wij met deze webwinkel voor ogen hebben. Ontdekken en verkopen van mooie producten. Ouderwets lekkere producten die op de modernste manier voor u bereikbaar zijn (typisch Rotterdams, tegelijk oud én modern). Want jammer, maar waar: niet iedereen kan op een terrasje aan de Maas onder het genot van een trendy biertje van stadsbrouwerij Noordt genieten van het Blaakse Bos en het Witte huis. Maar niet getreurd, met deze webstore van Rotterdamse Pakketten haalt u toch een stukkie Rotjeknor in huis. 

Regelmatig komt er een nieuw, spraakmakend lekker product bij op onze planken en in onze Rotterdamse webshop. Houdt de website dus goed in de gaten. Sommige producten zijn los of in een mooie cadeauverpakking te verkrijgen. Helemaal leuk om weg te geven bij een verjaardag, als relatiegeschenk Rotterdam of Rotterdams kerstpakket.

Rotterdamse producten voor in een cadeaupakket of relatiegeschenk?

De Rotterdamsche Oude kaas


 Is een klassieke Goudse kaas, maar speciaal voor Rotterdam ontwikkeld. Kaas die net zo verrassend is als de stad, ook op klassieke wijze gerijpt tot een smaakvolle leeftijd, maar met een fris hart en een eigentijdse smaak. De Rotterdamsche Oude wordt op traditionele wijze gemaakt van verse melk van Hollandse weidekoeien, die net als de Rotterdammers de ruimte hebben om met de kop in de wind te staan. Door de zuivel daarna minstens een jaar op houten planken te laten rijpen ontstaat het bijzondere knispertje dat hem tot een verrassend lekkere kaas maakt met een intense, lange nasmaak. De Rotterdamsche Oude is er net als de stad zowel in jong, oud of overjarig. En regelmatig komt er een nieuw, spraakmakend lekker product bij op onze planken. Houdt de webshop dus goed in de gaten. Een wereldkaas die stevig met z’n poten aan de Maas staat, gerijpt als Delfshaven en pittig als Katendrecht.