FAQ

Op welk telefoonnummer is Rotterdamse Pakketten bereikbaar?

Je kunt ons op werkdagen bereiken via 085-0041648 van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur. Uitgezonderd feestdagen.

Zijn de getoonde prijzen inclusief of exclusief BTW?

De prijzen zoals ze op de website worden getoond zijn inclusief BTW.

Kan ons bedrijf ook op factuur kopen?

Jazeker, wij sturen u een factuur en zodra we de betaling binnen hebben nemen we uw bestelling verder in behandeling. Of we spreken af dat u na ontvangst van uw bestelling een factuur ontvangt die u dan binnen een termijn van 14 dagen betaalt. Neem gerust contact met ons op, als u vragen hebt over de manier van betalen.

Kunnen particulieren ook via de website bestellen?

Jazeker, het is mogelijk om vanaf 1 pakket bij ons te bestellen.

Wat zijn de verzendkosten?

Voor 1 pakket met een gewicht tussen 0-10 kilo € 7,95. Voor versturen naar individuele adressen of naar verschillende pakketten naar 1 adres is maatwerk. Dit maken we duidelijk in de offerte aanvraag.

Hoe kan ik mijn bestelling volgen?

Direct na het plaatsen van uw order ontvangt u een e-mail. Zodra wij uw order hebben verwerkt, ontvangt u een bevestiging per e-mail. Op het moment dat wij de order meegeven aan PostNL/DHL ontvangt u een e-mail van PostNL/DHL met de Track & Trace code zodat u de zending kunt volgen. De verwerkingstijd van uw order is 2-4 werkdagen

Is het mogelijk een kadopakket op maat samen te stellen?

Vanaf 100 stuks is dit zeker mogelijk. Wij denken graag mee aan de invulling, uitstraling en verpakkingsmogelijkheden van het ideale kadopakket voor uw organisatie. Neem hiervoor contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte.

Kunnen cadeaupakketten op individuele adressen worden bezorgd?

Jazeker, wij kunnen u volledig ontzorgen. Neem contact hierover op met ons op tel. 085-0041648 of vraag een vrijblijvende offerte aan via het contactformulier.

Kan de verpakking worden aangepast naar mijn huisstijl?

Afhankelijk van de oplage kan het design van de verpakking worden aangepast zodat ie perfect aansluit bij de huisstijl van bijvoorbeeld uw bedrijf, evenement etc

Leveren jullie ook andere relatiegeschenken?

Dankzij ons netwerk van leveranciers, hebben wij de mogelijkheid ook andere producten te leveren. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Wat te doen bij breuk?

Wij doen er alles aan om uw pakket heel bij u te krijgen. We maken gebruik van stevige dozen, opvulmateriaal en heel veel liefde bij het inpakken van uw order. Mocht er echter toch iets kapot aankomen, verzoeken we u de schade zo snel mogelijk te melden bij ons, inclusief een foto van het kapotte artikel. Wij sturen u het artikel dan kosteloos opnieuw.

Hebben jullie ook algemene voorwaarden?

Uiteraard, we hebben zelfs geprobeerd ze leesbaar te maken voor iedereen. Als u onze algemene voorwaarden wilt lezen klik u op deze link.

Geld terug garantie

Rotterdamse Pakketten biedt een goede en vooral heel duidelijke geld terug garantie.

Wanneer je een bestelling hebt ontvangen van Rotterdamse Pakketten/ Meneer Klaas Geschenkdozen en je bent er, om welke reden dan ook, niet tevreden over, dan krijg je je geld gewoon (exclusief de verzendkosten) weer terug. We vragen wel om het ontvangen pakket dan binnen 7 dagen na ontvangst aan ons terug te sturen.

What you see is what you get. De garantieregeling is daar simpelweg ook echt een afspraak waar je ook echt gebruik van kan maken.

De niet goed geld terug garantie is dan ook typerend voor de werkwijze van Rotterdamse Pakketten/ Meneer Klaas Geschenkdozen. Voor ons is het een bevestiging dat wij zelf echt 100% achter onze producten staan.